osebujni event

Čaga na plesnjaku D&D-a prvi put uz najsenzualnije afričke ritmove

Objavljeno: 17.01.2016. 09:32

Zadnja izmjena: 16.02.2016. 14:30

Foto: Siniša Sović

Plesni klub D&D je Varaždinkama i Varaždincima u subotu priuštio osebujni event na kojem su upoznali kizombu, najljepši i najsenzualniji afrički ples...

Riječ je o osebujnom mixu moderne glazbe s dodirom afričkih ritmova, a plesnu radionicu za sve koji su željeli upoznati čari kizombe vodili su treneri Davor Marčetić i Branka Bartol.

- Radionicu i event organizirali smo s ciljem poticanja naših sugrađana da isprobaju novi ples, jer će nakon radionice krenuti upisi u nove početne grupe kizombe. Također, svi zainteresirani mogu se uključiti u radionice društvenih plesova, salse, bachate i ostalih tijekom veljače – rekla je Branka Bartol, voditeljica plesnog kluba D&D.

Dodala je da su plesnjaci u organizaciji D&D-a namijenjeni svim članovima plesnih klubova, ali i svim ljubiteljima plesa i glazbe općenito, te svim generacijama (srednjoškolci, studenti, mladi, odrasli, stariji).

Plesnjaci se održavaju svakog petka u “Buffetu Mladost“ Biškupec u večernjim satima, a najpopularni plesovi su salsa, bachata, kizomba, cha-cha, discofox, slowfox i drugi.

Već dvije i pol godine spomenuti Plesni klub ih organizira s ciljem promoviranja plesne kulture te zdravijeg i aktivnijeg načina provođenja slobodnog vremena, a kako je to sve skupa jučer izgledalo pogledajte u našoj galeriji fotografija:

Komentari