Spektakl nakon šest godina

Dino Merlin u Varaždinu okupio rekordnih 7.000 ljudi

Objavljeno: 13.02.2016. 22:38

Zadnja izmjena: 17.02.2016. 10:47

Foto: Siniša Sović / Foto agencija Sjever

Obožavatelji Dine Merlina, njih oko 7.000 u predvečerje Valentinova u varaždinskoj Areni mogli su uživati u koncertu legendarnog bosanskohercegovačkog kantautora.

- Ne mogu vjerovati da je već prošlo šest godina otkako sam bio ovdje. Vrijeme je zaista neminovno i ne možemo ga ni kupiti ni vratiti. Da nema vas ne bi bilo ni mene, proveo sam divno poslijepodne u Varaždinu - pozdravio je Merlin dupkom ispunjenu dvoranu, izgovorivši 'Varaždin' naglaskom pravog Varaždinca, što je publika pozdravila velikim pljeskom.

 

Redao se hit do hita, a Sarajlija je na pozornici doista pokazao zbog čega ga tisuće ljudi već godinama obožava kako u cijeloj regiji tako i dijaspori. Prema organizatorima, riječ je o najbrže rasprodanom i najvećem koncertu otkako je izgrađena dvorana na Dravi.

Koncert je počeo hitom 'Školjka' s novog albuma 'Hotel Nacional' kojeg na ovoj turneji promovira, a nastavljen je također pjesmama novijeg datuma.

Vrhunac koncerta uslijedio je kasnije kada su na red stigli njegovi evergreenovi poput 'Kad si rekla da me voliš', 'Je l' Sarajevo gdje je nekad bilo', ' Hajde noćas mi dođi'...

Djelić atmosfere sa spektakularnog koncerta Dine Merline donosimo vam u velikoj fotogaleriji i eTV prilogu:

 

Komentari