tako se to radi

EKSKLUZIVA sa snimanja novog spota Učiteljica - najavljuju novu reformu obrazovanja

Objavljeno: 03.06.2017. 10:24

Zadnja izmjena: 03.06.2017. 10:25

Imali smo prilike doznati kako je biti na snimanju novog spota Učiteljica, za njihov najnovijii singl koji nosi naziv “Tako se to radi”, a cure su ga snimile u suradnji sa DJ Mateom u Biogradu na Moru.

Učiteljice snimaju novi spot na jednom željezničkom terminalu, prepunom prekooceanskih teretnih kontejnera, izazovno odjevene i s velikom snimateljskom ekipom. Silvia i Ana, koje sviraju tamburicu i violinu u Učiteljicama, skupile su hrabrosti, te su veliki dio snimanja provele snimajući na krovu teretnog kontejnera, na desetak metara visine. Kažu da su i luđe stvari radile na snimanjima njihovih dosadašnjih spotova.

-Ovo nam je jedanaesti spot u tri godine postojanja grupe i sigurne smo da smo po tome rekorderi u Hrvatskoj, a i šire. Navikle smo se na svakakve situacije tijekom snimanja, ovdje barem nema zmija, kao što ih je bilo na snimanju za pjesmu 'Dunav' - kažu Silvia i Ana u šali.

- Ovom pjesmom Učiteljice najavljuju reformu obrazovanja. - rekla je pjevačica Matea.

- Šalim se,naravno, ali ovaj put smo pripremile pravu ljetnu poslasticu i jednu brzu pozitivnu pjesmu našoj publici. Odlučile smo stati na stranu mladih i ovo je pjesma za sve mlade i one koji se tako osjećaju”. - kaže Matea.

Pjesme ovih iznimno talentiranih mladih žena, do sada na YouTube imaju više od 120 milijuna pregleda, čime su se u samo tri godine popele na treće mjesto po YouTube pregledima u Hrvatskoj. Ispred njih su samo još Severina i Jelena Rozga. Cure su već uveliko krenule sa ljetnim koncertima, pa ih tako već večeras očekuje publika na trgu u Biogradu na moru. Premijeru novog spota za pjesmu “Tako se to radi” najavljuju za ponedjeljak 05.06. točno u podne, koji ćemo i objaviti odmah po izlasku.

 

Komentari