I moda može biti "zarazna"

FOTO: I Stričak "fura" Ralph Lauren, omiljenu marku Plenkovića šefa

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 16.08.2017. 19:17

Zadnja izmjena: 16.08.2017. 19:17

Foto: Luka Šalamun

Premijeru omiljene košulje marke Ralph Lauren, kao sto su mnogi već primjetili - postale su omiljeni izbor sve većeg broja HDZ-ovaca, a čini se kako je taj trend stigao i kod domaćih članova vladajuće opcije. 

Iako vam na spomen Varaždina i mode možda prvo padne na pamet gradonačelnik Čehok ili Damir Habijan, ovaj put nisu oni pod povećalom. 

Naime, čini se kako je premijerov modni ukus oduševio i Anđelka Stričaka, saborskog zastupnika i predsjednika županijskog HDZ-a koji je prigodom današnjeg početka radova na bolnici u Varaždinu odjenuo, ne po prvi put(!), ovo popularnu modnu marku među HDZ-ovcima. 

Stričak i inače, naročito za vrijeme visokih ljetnih temperatura, ima običaj na, netko bi pomislio - uštogljenim događanjima pojaviti se u casual izdanju, sa sunčanim naočalama zataknutim ispod kragne. 

SDP tako, čiji modni izričaj prevodi Mario Habek koji je i danas u bolnici bio fancy u bijeloj košulji i polariziranim naočalama, dobiva sve veću konkurenciju s druge strane političkog pola. Ne zaboravimo naime jos jednog lokalnog HDZ-ovca, Damira Habijana. Njegov stil zaintrigirao je cijelu naciju, a lokalno on i Čehok svakako su bez konkurencije.

Ralph Lauren modni znalci inače opisuju kao marku koja predstavlja klasični američki prestiž u najboljem smislu te rijeci (jednostavnost i fini materijali), a koju je 1974. popularizirao film Veliki Gatsby, čiji smo remake prije koju godinu imali prilike gledati s Leonardom DiCapriom u glavnoj ulozi. Danas Ralph Lauren prestavlja globalni lifestyle.

 

Komentari