uzbuđenje sve veće

FOTO: Kandidatkinje za Miss Varaždinske županije sinoć se opustile u restoranu Angelus

Objavljeno: 23.04.2017. 14:22

Zadnja izmjena: 23.04.2017. 14:37

Foto: Viktor Hranić

Vlasnica licence Miss Varaždinske županije Ratka Marković sinoć je okupila kandidatkinje za Miss Varaždinske županije u restoranu Angelus, koji ih je uoči početka priprema koje su pred njima počastio svečanom večerom.

Kako nam je tom prilikom otkrila Ratka, djevojke koje će predstavljati svoju županiju u Hrvatskoj na izboru za Miss Hrvatske, a tko zna – jedna od njih možda i u svijetu, sljedeći tjedan počinju vježbati koreografiju u UPS-Fell studiju Romane Ratkaj.

U međuvremenu, kratki predah će uzeti na jednodnevnom izletu u Toplice Sveti Martin na Muri. Uskoro će biti poznati i izvođači koji će uz Zsa Zsu nastupiti na manifestaciji, što naravno ovih dana ekskluzivno pročitajte na eVaraždinu.

Vlada veliko uzbuđenje

- Na sinoćnjem dobrom provodu koji nam je koristio da se još više zbližimo i prođemo sve detalje priprema koje su pred nama, zahvaljujemo se Mariu Kuševiću i Nevenku Kuševiću. Sve smo jako uzbuđene, Miss Varaždinske županije ove godine po svemu ide korak dalje, a interes javnosti i svih uključenih je veći nego što je itko mogao očekivati. Veselimo se – rekla je Ratka Marković, a u našoj fotogaleriji donosim atmosferu sa sinoćnjeg druženja.

Cure, drž'te se, sretno!