CineStar Varaždin: Ulaznice za komediju Sonja i bik osvajaju...

Piše: eVz

Objavljeno: 29.11.2012. 16:19

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Debitantski film redateljice Vlatke Vorkapić Sonja i bik, na 59.Festivalu igranog filma u Puli osvojio je nagrade za najbolji scenarij, kostimografiju i glazbu. Ovo je napokon hrvatska komedija koja „ima muda“ prikazati nas onakvima kakvi zaista i jesmo a kakvi smo to pogledajte sami jer mi vam i ovog puta poklanjamo 3*2 ulaznice.

Sonja Sterle  je predana aktivistica i jedna od glavnih organizatorica akcije protiv borbe bikova koje se odvijaju u Dalmatinskoj zagori. Mještani sela u kamenjaru u kojem se organiziraju takve igre iziritirani njenom izjavom za televiziju odlučuju je uvjeriti u suprotno. U tome bi im trebao pomoći sin organizatora samih igara, mladi prodavač osiguranja, Ante Kevo.

Odmah na početku je jasno da će Sonja i Ante nešto poduzeti po pitanju kemije između njih, samo niste sigurni na koji način, jer se oni na prvi pogled ne podnose. Simpatičan spoj modernog i starinskog, uvijek negdje u zlatnoj sredini, između zdravoseljačkog stava i istinski dobrog dečka s velikim srcem.Priča je ovo o dvoje ljudi potpuno oprečnih svjetonazora,  čije se sudbine, uz pomoć bika Garonje, isprepletu. 

Po 2 ulaznice za komediju Sonja i  bik osvajaju:

>> Marko Slunjski

>> Jelena Žitnjak

>> Vladimir Huzjan

Ulaznice se, uz predočenje osobne iskaznice, podižu na blagajni kina CineStar, a mogu se realizidati do iduće srijede (05. prosinca).

 

Komentari