Louder i Skaut na podrumskoj sceni Zvonimir Rogoz

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 08.03.2013. 18:05

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Varaždinski rock band "Louder" u subotu, 16. ožujka u Podrumskoj sceni Rogoz održat će koncert povodom izlaska njihovog najnovijeg singla "Vatromet".

Najglasniji varaždinski rock band koncert organizira u suradnji s Koncertnim uredom i Podrumskom scenom Zvonimir Rogoz, a kao gosti nastupit će zagrebački rockeri Skaut, bend koji iza sebe već ima dva nosača zvuka, Blefer i noviji Nož za dvoje, a nedavno su se proslavili i hit singlom Daj mi pokaži prijatelja sa soundtracka za film Koko i duhovi.

Louder je već poznato ime varaždinske scene, a svojim eksplozivnim nastupom ostavili su traga i diljem Hrvatske nastupivši na dva natjecanja demo bendova, HR Demo Klub te Močvara traži zvijezdu i na oba natjecanja su dogurali do finala.

Nakon toga band se zatvorio u studio te snimio novi materijal na hrvatskom jeziku, od čega će u Rogozu biti predstavljen single Vatromet.

A kako sve to zvuči uživo imat ćete prilike čuti u subotu, 16. ožujka nakon 21 sat u Podrumskoj sceni Zvonimir Rogoz. Cijena ulaznice bit će 15kn.

Komentari