Nabacite prugice i budite moderna Brigitte Bardot

Objavljeno: 14.01.2011. 10:44

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: lavieboston.com

Ukoliko želite stil koji je spoj pariškog chica i prigušenog seksepila mogli biste se lako pronaći u kombinacijama koje je obožavala Brigitte Bardot. Rođena Parižanka smisao za modu imala je u krvi te je svakim svojim pojavljivanjem plijenila pozornost muške, ali i ženske publike. Glumica koja se može pohvaliti glumom u čak 48 filmova njegovala je boho chic stil koji je kombinirala sa klasičnim komadima poput balonera, jednostavnih pulovera i hlača mrkva kroja. Nezaobilazni modni dodaci su joj bile velike sunčane naočale i slamnati šeširi, a ne moramo ni spominjati da je svima najzanimljivija bila u svojim seksepilnim retro kupaćim kostimima.

Njezin stil karakterističan je upravo po spoju nespojivog, a kako u ono vrijeme nije bilo mnogo dama koje su voljele eksperimentirati modnim kombinacijama, Brigitte je odudarala od većine. Ona je obožavala nositi velike šešire u kombinaciji sa klasičnim balonerom i čizmama do koljena, seksepilne haljine sa neobično vezanim maramama u kosi, muške traperne košulje sa ženstvenim suknjama.

Dakle za modernu Brigitte Bardot savjetujemo vam da investirate u bezvremenski model balonera, opskrbite se prugastim majicama jer one naprosto vrište pariški chic i investirajte u nekoliko floralnih haljinica koje možete nositi na elegantan, ali i na boho način.

Za kreaciju koju na slici nosi Kate Moss, Missoni je svoju inspiraciju našao upravo u stilu legendarne Brigitte.


izvor: fashion.hr



Komentari