Novomarofski Chained in agony na turneji po Hrvatskoj

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 18.01.2011. 14:47

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: Facebook

Novomarofski death/experimental metal bend Chained in agony s novom je godinom ušao i u nove projekte. Krenuo je na turneju po hrvatskim klubovima, kako bi predstavio svoj novi album "Mind abortion", snimljen lani u njihovu prostoru za probe.

Dosad su nastupali uglavnom po Varaždinskoj i Međimurskoj županiji, a ove su godine sa svojom glazbom odlučili upoznati i ostatak Hrvatske. Ove subote nastupaju u zagrebačkom klubu Željezničar, a u petak, 28. siječnja u klubu Monteparadiso u Puli nastupit će se s engleskim metal-core bendom Kill’em Dead Cowboy.

To će nam sigurno omogućiti stjecanje novih poznanstava i u inozemstvu. Ovom turnejom, inače, želimo predstaviti alternativnu scenu našeg grada i sam grad Novi Marof. Dokaz smo kako iz malog grada kao što je Novi Marof mladi ljudi mogu biti i te kako kreativni i uspješni u stvarima koje rade iz čiste ljubavi prema glazbi i umjetnosti – kažu članovi benda.

U veljači ih očekuju koncerti u Koprivnici, Vrbovcu i Virovitici, a za ostatak godine dogovaraju nastupe u Osijeku, Slavonskom Brodu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku.

Bend postoji šest godina, a čine ga Nikola Šarkanji (gitara, back vokal), Krešimir Bešenić (gitara), Saša Kaniški (bubnjevi), Marko Đurin (bass) i Marko Hokman (vokal).

Prvi album "The agony has just begun" snimili su 2007. godine. Tijekom ove turneje nadaju se pronaći i odgovarajućeg izdavača, jer su dosadašnja izdanja bila pod njihovom palicom.


Agencija VLM



Komentari