Guy Ritchie nakon Madonne našao kućanicu

Piše: evz / VLM

Objavljeno: 06.01.2011. 21:14

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: janetcharltonshollywood.com

- Najviše volimo biti kod kuće, zajedno kuhati i družiti se – kaže manekenka koja se i tada voli srediti za svog dragog. - Dok pospremam namažem usne crvenim ružem. To je jako seksi, preporučam svakome – dodaje.

Dok njegova bivša supruga Madonna još uvijek traži stabilnu vezu, Guy Ritchie već deset mjeseci ljubi 29-godišnju manekenku Jacqui Ainsley s kojom je nedavno počeo živjeti u Londonu. Iako se par pokušava držati podalje od javnosti, Jacqui je progovorila o njihovoj ljubavi te otkrila da su oboje kućni tipovi.

- Najviše volimo biti kod kuće, zajedno kuhati i družiti se – kaže manekenka koja se i tada voli srediti za svog dragog.

- Dok pospremam namažem usne crvenim ružem. To je jako seksi, preporučam svakome – dodaje.

Odluka o zajedničkom životu, nastavlja Jacqui, došla je spontano jer je ona ionako većinu vremena provodila u londonskom stanu svog 13 godina starijeg dečka. Odlično se slaže i s njegovim sinovima, desetogodišnjim Roccom i petogodišnjim Davidom te voli provoditi vrijeme s njima, ali o dječacima ne voli govoriti.

- Oni su predivni dječaci i jako sam sretna što su dio mog života. Da su moja djeca, stalno bih novinarima pričala o njima, ali u ovoj situaciji neke stvari moraju ostati privatne - ističe manekenka.


Agencija VLM



Komentari