Požar odgodio zadnji europski koncert Kings Of Leon

Objavljeno: 25.12.2010. 19:22

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: Facebook

Koncert "Kings Of Leon" u Londonu, koji je trebao biti održan 21. prosinca, odgođen je za početak 2011. godine nakon bizarne nesreće koja se dogodila uoči koncerta, javlja britanski glazbeni portal Uncut.co.uk

Američki rockeri trebali u poznatoj "O2 Areni" u Londonu trebali su na spektakularan način završili svoju europsku turneju.

Taj je plan nažalost pao u vodu nakon što se zapalio jedan od "tour" buseva na samoj lokaciji. Incident se dogodio u jutro na dan koncerta tijekom samih priprema za koncert.

Jedan od "tour" buseva se zapalio i vatra je počela prijetiti cijeloj dvorani. U gašenju požara sudjelovalo je više od 60 londonskih vatrogasaca koji su uspjeli požar staviti pod kontrolu nakon više od 4 sata borbe sa vatrenom stihijom. Autobus je u potpunosti izgorio, a vatrogasci su uspjeli spriječiti širenje požara na ostatak dvorane.

Na sreću, nitko nije ozlijeđen no menadžmenti dvorane i američkog bedna odlučili su ipak odgoditi koncert kako ne bi dovodili u opasnost sam bend i gledatelje.

Nije izvješteno kako je došlo do požara.

Dramatičnim događajima u "O2 Areni" svjedočio je i basist grupe Jared Followill koji je nakon toga na svom Twitter profilu objavio: "Hvala Bogu da nitko od ekipe nije ozlijeđen. Šokiran sam".

Komentari