obrana i zaštita od gluposti

Poznati bloger Krule slijedeći četvrtak će vas nasmijati u Medinoj Škrinji

Objavljeno: 21.04.2017. 08:50

Zadnja izmjena: 21.04.2017. 08:56

Foto: Facebook

Poznati humorist i bloger Krule slijedeći četvrtak u 20 sati nastupa prvi puta u Varaždinu u sklopu proslave 2. rođendana Medine Škrinje nakon što gotovo godinu dana nije nigdje nastupio.

Bloger Krule pravog imena Jadranko Hodak iz Plaškog po struci je profesionalni građevinar koji se bavi pisanjem različitih tema poput radništva, socijale, životnih nedaća, političarskog lopovluka, a njegovu popularnost može i potvrditi podatak kako ima više od 65 tisuća pratitelja na svom facebook profilu. 

- Nakon pauze od skoro godinu dana, vraćam se nazad nastupima. Za početak, sljedeći četvrtak dolazim u Varaždin... i to po prvi put! Zato na svakom nastupu popijem koju sa publikom... zajedno psujemo... smijemo se... nekad i zapjevamo. Moji su nastupi do kosti... bez cenzure... nemam sponzora čije norme ponašanja moram ispuniti. - kaže Krule. Dođite i napravite srčanu dobrodošlicu gostu, a usput poslušajte što vam Krule ima za reći o pravom stanju svakodnevnice na šaljiv način i to bez cenzure. Ulaz je besplatan.
 

Komentari