Priuštite si proslavu Nove godine u inozemstvu

Piše: evz / VLM

Objavljeno: 30.12.2010. 06:25

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: luxuo.com

Ne znate kamo za Silvestrovo, promijenili ste plan, propale su vam rezervacije ili ste u posljednji tren ostali sami...? Europske metropole nisu toliko daleko, a ni cijene prijevoza, pogotovo one u last minute ponudama s niskotarifnim prijevoznicima, nisu tako strašno skupe.

S prijateljima, partnerom, djecom ili čak sami zabaviti se možete u Londonu, Rimu, Parizu ili Madridu i Ljubljani.

Budući da je sutra Silvestrovo, vremena imate malo, ali ipak još stignete odlučiti "dati petama vjetra" i zapaliti na novogodišnju feštu u neku od svjetskih metropola.

Rim

Italija bez vječnog grada? Nipošto! Rim nudi zabavu za svaki ukus, od blagdanske večere u nekoj od gostionica po cijeni od 70 do 90 eura s uključenim pićem, do dočeka na trgovima koji su savršena kulisa sami za sebe.

Pariz

Je li potrebno išta više od čarolije lampicama ukrašenog Champs-Elyseesa? Pariz je i grad jazza, a u klubovima se još uvijek može pronaći koje mjesto za ispraćaj  godine uz zvuke jazza. Ako vam budžet dopušta, prvi dan nove godine možete namijeniti i prvim sniženjima na Rue de Rennes i Rue de Rivoli, dvije glavne šoping-meke Grada Svjetlosti.

London

Organizirani Englezi već su rezervirali mjesta po klubovima i restoranima, no u pubovima su svi, a posebno turisti, dobrodošli čestitari u posljednji tren. Dočeci na trgovima na Otoku, oprez, popraćeni su popriličnim količinama alkohola. Već nakon nekoliko sati sna priuštite si upoznavanje otočkog života.

Madrid

U glavnom gradu Španjolske važni su samo osmijeh i dobra volja. Ondje, čini se, zabava nikad ne prestaje. Silvestarska noć tradicionalno se provodi na otvorenom, trgovi - a posebno Plaza del Sol - vriju plesom, pjesmom i potocima vina i pjenušca. Čak i ako ste sami, prihvatit će vas. No zato iduće jutro ne žurite nikamo. Madrid spava barem do podneva.

Agencija VLM

Komentari