Prljavci pjevaju u Čakovcu za sve zaljubljene: Po 1 ulaznicu osvajaju

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 13.02.2013. 19:47

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Još nas samo 3 dana dijele od velikog koncerta jednog od najpoznatijeg hrvatskog rock benda – Prljavog kazališta, koji će u povodu Valentinova – u dvorani GOC-a u Čakovcu pjevati za sve zaljubljene kao i one koji će to tek postati.

Dečki iz Dubrave za zaljubljene su u dvorani GOC-a pjevali i prije dvije godine i višesatnim koncertom oduševili sve posjetitelje, a sada se ponovno vraćaju kako bi fanovima poklonili još jednu večer ljubavi i rocka.

- Uz prošli koncert vežu nas lijepe uspomene, pa se veselimo ponovnom gostovanju u Čakovcu. I ovoga puta nastupit ćemo u povodu Valentinova pa će tako naglasak biti na laganim ljubavnim pjesmama i bit će nam veliko zadovoljstvo pjesme o nekim starim ali i novim ljubavima podijeliti s publikom u Čakovcu. Kao gost na našem koncertu u GOC-u nastupit će zagrebačka rock grupa Radio Luksemburg, s kojom imamo uspješnu suradnju te nam u posljednjih pola godine kao gosti nastupaju na svim našim koncertima. Publika ih odlično prihvaća na našim koncertima, a nadam se da će tako biti i u Čakovcu - rekao je Mladen Bodalec.

Po 1 ulaznicu za koncert osvajaju:

>> Marin Bosak

>> Božica Gužvinec

Ulaznice će vas čekati na ulazu u dvoranu, a podižete ih uz predočenje osobne iskaznice.

Prljavci su u 36 godina postojanja izdali 14 studijskih albuma. Iako iza sebe imaju poduži "glazbeni staž", svi se slažu da Prljavo kazalište ima još mnogo toga za reći. Slaže se s time i Bodalec.

- Nadam se da je pred nama još puno izazova, puno pjesama, koncerata i gostovanja. Jer, to je život koji mi volimo i sretni smo da su nam se zvijezde poklopile i da možemo živjeti žvot o kojem smo maštali kao djeca - rekao je Bodalec. 

Koncert Prljavog kazališta u subotu, 16. veljače u GOC-u, zakazan je za 20 sati, a ulaznice se mogu kupiti u sustavu Eventim na eventim hr., te na sljedećim prodajnim mjestima:

VARAŽDIN – Rock Art Caffe i Caffe bar Barfly
ČAKOVEC - Radio 1, Caffe bar Arcus, Caffe bar Paladin
PRELOG: Pizzerija Rosa
MURSKO SREDIŠČE: Pizzeria Vuri
PALOVEC: Domino Bar

 

 

Komentari