Špancirfest 2011: Špancirbus i ove godine vozi iz Zagreba

Objavljeno: 29.07.2011. 00:20

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Špancirbus i ove godine vozi posjetitelje iz Zagreba, po cijeni od 74 kune.  I ove godine, kupnjom jednosmjerne autobusne karte u Zagrebu u vrijeme Špancirfesta posjetitelji će imati besplatan povratak s festivala...

I ove godine, zahvaljujući zajedničkom projektu Autobusnog prometa Varaždin i organizatora Špancirfesta, Turističke zajednice grada Varaždina, svi koji na festival dobrih emocija dolaze iz Zagreba ili okolice, mogu to učiniti – autobusom – po posebno povoljnim financijskim uvjetima.

Naime, svaki putnik koji u vrijeme trajanja Špancirfesta (19. do 28. kolovoza) kupi jednosmjernu kartu po cijeni od 74 kune – izričito na Autobusnom kolodvoru Zagreb – na relaciji Zagreb – Varaždin, ima pravo na besplatan povratak iz smjera Varaždin u pravcu Zagreba.

Tablicu polazaka iz Zagreba, odnosno povrataka iz Varaždina pogledajte ovdje >> (.pdf)

Pravo na besplatan povratak iz smjera Varaždina u pravcu Zagreba ostvaruju svi putnici koji kartu kupljenu na AK Zagreb ovjere pečatom na službenim punktovima Turističke zajednice grada Varaždina ili na AP-ovom Autobusnom kolodvoru Varaždin.

Komentari