svečana inauguracija

Đuro Ujlaki novi predsjednik Gradskog vijeća Grada Preloga

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 18.06.2017. 19:18

Zadnja izmjena: 18.06.2017. 19:19

Izvor: prelog.hr

Nakon što je posljednjeg dana mjeseca svibnja održana svečana inauguracija ponovo izabranog gradonačelnika Ljubomira Kolareka i zamjenika gradonačelnika Zdravka Kvakana, u utorak 13. lipnja održana je i konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Preloga.

Sukladno izbornim rezultatima, s liste HDZ-HSS izabrani su u Gradsko vijeće Grada Preloga Ljubomir Kolarek ( mjenjat će ga Silvija Crnković ), Zdravko Kvakan ( mjenjat će ga Anđelko Lončarić ), Đuro Ujlaki, Marijan Glavina, Margit Mirić, Ivana Martinec, Josip Novak, Josip Hižman i Damir Dominić. S liste SDP-HNS-HSU-MDS-Laburisti izabrani su Nenad Igrec, Anica Antolek Hrgar, Mario Vrbanec, Dražen Novak i Ivan Šimunković, a s liste Kandidacijske liste grupe birača Dubravko Cvetko.

Sa 14 glasova za i jednim glasom protiv, za predsjednika Gradskog vijeća Grada Preloga izabran je Đuro Ujlaki, a za njegove zamjenike Marijan Glavina i Dražen Novak. Svim se vijećnicima obratio gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek, koji je istakao najvažnije projekte u ovom mandatu te rekao kako je zadovoljan brojem žena u novom sazivu Gradskog vijeća. Za kraj mjeseca lipnja najavljena je prva radna sjednica novog saziva Gradskog vijeća Grada Preloga.

Komentari