"Ride on Niky"

FOTO: 2 FAST EVEN 4 ZAGORJE Evo kako se ljubitelji oktana danas još jednom opraštaju od Nikole Tureka

Objavljeno: 15.07.2017. 19:25

Zadnja izmjena: 15.07.2017. 19:29

Foto: Luka Šalamun

Danas je u okviru trodnevne manifestacije Dani Lepoglave Tuning Club Golubovec organizirao izlaganje preuređenih i sportski uređenih vozila. Počelo je u 13 sati, a program će potrajati sve do ponoći.

Program je posvećen uspomeni na nedavno ubijenog Nikolu Tureka - čiji su prijatelji iz Moto kluba Baroker također došli na ovu visoko-oktansku zabavu. Nikola je volio takva natjecanja, sudjelovao na njima i bilo je sasvim prilično da ga se njegovi prijatelji prisjete na taj način. Ovdje imamo i fotografiju nastalu prošle godine kad se i Nikola natjecao.

Organizatori su osigurali pehare i zahvalnice za natjecatelje, slobodan upad za klubove koji dođu s najmanje 7 vozila, bogate nagrade, tombole te atraktivne hostese. Vozila su se natjecala u raznim disciplinama, uključujući best multimedia, best exterior, best interior i best paint job - ali i najglasniji ispuh i najniže vozilo. Igre su počele u 15.30 i sastojale su se od potezanja užeta, sex balona, držanje felge, ispijanje piva, puhanja balona kroz cijevčicu i razni drugi "sportovi". Svi su sudionici i na ovaj način rekli još jednom "Ride on, Niky". Ovdje donosimo bogatu fotogaleriju s dosadašnjeg dijela programa - koji, naravno, nije mogao proći bez sexy car washa.

Komentari