2. ŽNL: Varteks ponovno na vrhu, Trnje remiziralo s Mladosti

Objavljeno: 19.05.2013. 22:46

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:16

Nakon nedjelje nogometaši Varteksa ponovno su na vrhu tablice 2. ŽNL Istok. Momčad Dejana Cara je očekivano pobijedila Beretinec, rezultatom 3:1, a u derbiju koja vodeće Trnje nije uspjelo svladati biškupečku Mladost te je došlo do nove smjene na vrhu...

Trnje i Mladost odigrali su jednu vrlo zanimljivu utakmicu. Dečki iz Biškupca odlučili su skupo "prodati kožu" kod lidera Trnja, s novim trenerom Zdravkom Lihtarom, a to su i dokazali, povevši golom Vinceka predkraj prvog dijela. U nastavku se Trnje vraća u susret, golovima Vugrinca (57) i Mike (60), ali sjajnim slobodnjakom u posljednim minutama, Tihomir Golubić donosi jedan bod svojoj ekipi.

- Naravno da nismo sretni zbog ovakvog ishoda, ali sve je još uvijek u našim rukama. Varteks ide u goste školi nogometa, a kasnije dolaze i kod nas - kazao je KrešoVincek, trener Trnja.

Varteks je očekivano stigao do pobjede protiv Beretinca, iako u prvom poluvremenu nije bilo pogodaka. Odmah na početku nastavka, već u prvom napadu Robert Namjesnik pogađa za 1:0. Dvije minute kasnije precizan je i Simon, a Matučec u 57. potvrđuje pobjedu. Gosti su do kraja utakmice tek ublažili poraz.

Ovom pobjedom Varteks se ponovno na vrhu tablice, zamijenivši opet mjesta s Trnjem.

- Ne smijemo pasti u euforiju, ovaj puta. Mislim da smo naučili od zadnji puta ponešto da nam se to neće dogoditi - istaknuo je Dejan Car.

A sada je na rasporedu veliki derbi, na Varteksu, gdje NK Varaždin ŠN ugošćuje Varteks. Utakmica će se, po svoj prilici igrati iduću subotu, s početkom u 17:30.

- Ponavljam, utakmica je to, kao i svaka druga, nadam se da ćemo pokazati našu kvalitetu i dobar rad - istaknuo je Dejan Car.

 

Rezultati:

Sloboda (VŽ) - Mladost (M) 1:3,  Polet (T) - Varaždin ŠN 0:10, Mladost (VT) - Zagorac 4:1, Trnje - Mladost (Vž) 2:2, Čevo - Sloboda (T) 0:1, Varteks - Beretinec 3:1.

 

Komentari