Afera Parkovi: Istraga proširena na još pet osoba

Objavljeno: 24.01.2011. 15:33

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

U nastavku istrage protiv bivšeg direktora varaždinske komunalne tvrtke "Parkovi" Miljenka Ptičeka varaždinska je policija proširila svoju istragu na još pet osoba.

50-godišnjeg zaposlenika "Parkova" sumnjiči se da je zlouporabio položaj i ovlasti te da je 31-godišnju zaposlenicu tvrtke poticao na krivotvorenje službene isprave koja je to na njegov poticaj navodno i učinila, a 33-godišnjeg zaposlenika "Parkova" sumnjiči se pak da je zlouporabio položaj i ovlasti.

Istragom su obuhvaćeni i 43-godišnji vlasnik tvrtke s varaždinskog područja koja je bila kooperant "Parkovima" kojeg se sumnjiči da je krivotvorio službene isprave te 44-godišnja žena za koju su osnovano sumnja da je počinila kazneno djelo sprječavanja dokazivanja.

Identitet osoba nije otkriven no neslužbeno doznajemo da je jedan od osumnjičenih član Nadzornog odbora "Parkova" iz redova zaposlenika.

Članovi NO iz redova zaposlenika su Z.C. i S.P.B. no ni jedan od njih nije nam želio potvrditi da je osumnjičen. Z.C. rekao nam je da je bio na razgovoru u policiji vezano uz "Parkove" ali da ne zna je li osumnjičen, a S.P.B. rekao nam je da ne smije i ne može ništa reći po tom pitanju. Riječ je o ljudima starosti oko 50 godina.

Predsjednica Nadzornog odbora "Parkova" Darinka Hajduk Vučić rekla nam je pak da nema saznanja da je neki član NO osumnjičen da je počinio kazneno djelo.


FOTO: Željko Hajdinjak / CROPIX



Komentari