korisno članstvo

AIESEC UPISUJE ČLANOVE Od studentice Lucije saznajte prednosti i – prijavite se!

Objavljeno: 18.02.2017. 17:49

Zadnja izmjena: 18.02.2017. 17:50

Kroz rad u AIESEC-u studenti dobivaju razna korisna iskustva, rade u organizacijskom okruženju, rade na projektima sa studentima iz inozemstva, dok postoji i mogućnost vlastitog odlaska u inozemstvo radi raznih konferencija ili prakse.

Tijekom karijere u AIESEC-u studenti razvijaju organizacijske vještine u svakom smislu, rade u timovima, sklapaju partnerstva, provode projekte, razvijaju prodajne i pregovaračke vještine, surađuju s ljudima iz cijelog svijeta (i Hrvatske), usavršavaju engleski jezik te stječu brojne druge poželjne kompetencije.

Osim toga, nerijetko su uključena razna putovanja po cijeloj Hrvatskoj (i šire) na razne konferencije, forume i sastanke gdje se upozna i surađuje s puno drugih mladih ljudi, ali i poduzećima. 

Iskustvo iz prve ruke 

Što zapravo znači članstvo u AIESEC-u odlučili smo saznati iz prve ruke, te smo upitali Luciju Matulić, studenticu 3. godine varaždinskog FOI-a: 'U AIESEC sam se pridružila u listopadu i već imam pregršt korisnih i zanimljivih iskustava! Postala sam projektni menadžer za marketing, u organizacijskom sam odboru FOI CORE-a – case study natjecanja na Fakultetu organizacije i informatike, prisustvovala sam na raznim konferencijama, radila u timu, izrađivala grafičke proizvode, prezentirala pred preko 100 studenata i još puno puno toga. AIESEC je odlična prilika studentima da se nauče ponašati u poslovnom svijetu – kako prezentirati, raditi u timu, voditi tim ljudi, kako se ponašati u internacionalnom okruženju, organizirati projekte, voditi sastanke i poslovne razgovore – sve u svemu kako postati uspješan jednog dana s obzirom da imamo priliku učiti, griješiti i razvijati se.'

Ako želite doživjeti nova iskustva, stvoriti mrežu poznanstava i postati kompetentniji, traženiji i otvoreniji odlično je vrijeme da se učlanite u AIESEC.

Prijaviti se možete putem linka, na facebook stranici ili se javiti na mail: aiesec.va@gmail. 

Komentari