za one koji se ne daju godinama

Ako igrate stolni tenis i stariji ste od 40 godina - ovo je prvenstvo za vas!

Objavljeno: 30.03.2017. 18:42

Zadnja izmjena: 30.03.2017. 18:56

Varaždinski stolnoteniski klub STK Starr i ove godine organizira veteransko prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu - i ovo bi mogla biti odlična prilika za sve stolnotenisače starije od 40 godina da odmjere snage sa svojim vršnjacima.

Prvenstvo će se održati u subotu 8. travnja s početkom u 10 sati u prostorima LifeClass Termi Sveti Martin. Pravo nastupa imaju svi rođeni najkasnije 1977. godine - bez obzira jesu li ili nisu registrirani igrači. Neophodno je da su hrvatski državljani. Za najbolje predviđene su i nagrade, a svi sudionici imat će besplatan ulaz na bazene uz akcijske cijene za noćenje. Igrači će biti podijeljeni u u dobne skupine, tako da će kod muškaraca biti čak i skupina 70+, a kod žena 60+. Osim pojedinačnih natjecanja, organizirana su i natjecanja u muškim i ženskim parovima.

Ukoliko ste iz Zagreba - ne brinite, organiziran je prijevoz autobusom.  Organizator za natjecatelje stavlja na raspolaganja autobus koji će krenuti iz Zagreba, parkiralište Arena centar u subotu 8.4.2017 u 7.30 i vratiti se istog dana s odlaskom iz Sv. Martina u 19 sati. Prijavnina za turnir iznosi 60 kuna i uplaćuje se prilikom dolaska na turnir, a za one koji dolaze organiziranim autobusom iz Zagreba prijavnina je 100 kn. Organizator će za sudionike turnira besplatno osigurati sendvič i vodu.

Komentari