sport i dobra zabava

Ako još niste zavoljeli rukomet na pijesku - danas vam je krajnji rok da to učinite

Objavljeno: 15.07.2017. 11:40

Zadnja izmjena: 15.07.2017. 11:41

Foto: Željko Porobija

Jučer je na Kapucinskom trgu održan prvi dan prvog Final 4 Prvenstva Hrvatske u rukometu na pijesku i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Sigurni smo da nitko od onih koji su došli nije ostao razočaran. Danas se od 17 sati igra finale i krajnje je vrijeme da se zainteresirate za ovaj sport.

Mi smo se jučer pojavili na polufinalnoj utakmici u kojoj je Kontesa Nera glatko savladala BHC Sesvete i imali smo u čemu uživati. Sport je sam po sebi interesantan i dinamičan, a od "pravog" rukometa razlikuje se ne samo po tome što se igra na pijesku nego i po pravilima - jer se igra na setove. Pijesak omogućava igračicama još veću slobodu da odigraju atraktivne i gotovo akrobatske poteze.

Publika je sve to pratila s velikim zanimanjem, a svoje su mjesto imali i oni koji su izvan terena pod šatorima htjeli popiti nešto. Na usluzi su im bile simpatične konobarice s raznolikom ponudom pića. Donosimo vam još današnji raspored i fotogaleriju kako je to sinoć izgledalo. Nadamo se da ćete danas od 17 biti u publici. Ako slučajno budete spriječeni, na ovoj poveznici imate live stream, pa sve možete pratiti sa svog kompa.

  • 17h (M) CRO - All-Star
  • 18h (Ž) BHC Dubrava- BHC Sesvete
  • 19h (M) BHC Sesvete - Chemo Profili
  • 20h (Ž) Detono Zagreb - Kontesa Nera
  • 21h (M) BHC Dubrava - Detono Zagreb

Komentari