sedmi dan festivala

BEST OF Špancirfesta u četvrtak - Evo što nas očekuje danas!

Objavljeno: 26.08.2016. 11:48

Zadnja izmjena: 26.08.2016. 13:15

Prošao je i sedmi dan Špancirfesta te festival polako ulčazi u svoju završnicu. Tjedan humorističnih predstava i stand-up komičara završio je jučerašnjom predstavom Đurologija, poznatog glumca Branka Đurića koji je do suza nasmijao sve posjetitelje Vile Bedeković.

Kraljica romske glazbe Esma Redžepova svojim je maestralnim izvedbama oduševila publiku prepunog Kapucinskog trga, dok je posjetitelje Korza zabavio bend Drvored. Kraljevska zona ugostila je Remi i Elemental čije hitove su uglas pjevali brojni obožavatelji.

Što nas očekuje danas...

Zadnji vikend ovogodišnjeg izdanja varaždinskog festivala kreativnosti započet će danas, petak 26. kolovoza, koncertom legendarnog Zvonka Bogdana u Vili Bedeković. Na Kapucinskom trgu nastupit će i popularni bend Pavel, a Kraljevsku zonu zabavljat će energični i uvijek dobro raspoloženi Gustafi.

Uz već navedene koncerte i cjelodnevni umjetnički program, još danas i sutra traje i radionica Akupunktura grada, čiji je cilj nizom intervencija u javnom prostoru utjecati na kvalitetu života u gradu. Namijenjena je studentima i stručnjacima iz raznih područja, a ove godine traži se idejno rješenje za dvije poznate varaždinske lokacije – bunar na Korzu te parcela ispred Studentskog doma.

 

Komentari