dva nastupa za pamćenje

Božo Vrećo jučer održao jedan od najboljih koncerata ikad izvedenih na Španciru

Objavljeno: 21.08.2017. 12:00

Zadnja izmjena: 21.08.2017. 12:02

Iza nas je već treći dan te ujedno prvi vikend Špancirfesta. Bilo je obilje programa kojega smo i izbliza pratili - i veliki broj ljudi iskoristio je jučerašnji dan za španciranje i prisustvovanje koncertima, priredbama, performansima i svemu onome što Špancir čini posebnim.

Iz jučerašnjeg programa izdvajamo koncert kojega je održao Božo Vrećo pred prepunim gledalištem kod vile Bedeković. Božo Vrećo je prepunom gledalištu Croatia osiguranje pozornice kod vile Bedeković poklonio izniman koncert. Njegov emotivni i inspirativni sevdah koji ruši granice između tradicionalnog i modernog u bajkovitom okruženju jedne od najljepših ljetnih pozornica u Hrvatskoj, već sada možemo to reći, spada među najbolje koncerte ikada održane na Špancirfestu.
Istovremeno je na pozornici u Kraljevskoj zoni Špancirfesta veliki show održao Queen Real Tribute. Autentičnim zvukom i nizom najvećih hitova jednog od najvažnijih bendova svih vremena te reinkarniram Freddyjem na pozornici osvojili su srca i grla tisuća raspjevanih posjetitelja i ionako pozitivnu amtosferu Špancirfesta dodatno obojali toplim bojama. Uživanje na Španciru nastavlja se i danas, a mi ćemo pratiti sve glavne događaje.

Komentari