TRADICIONALNA UTRKA

FOTO: CENTRUM MUNDI Dvjestotinjak trkača je preplavilo ludbreške ulice, a evo i imena najbržih

stotinka.hr

Objavljeno: 18.03.2017. 18:14

Zadnja izmjena: 18.03.2017. 18:15

Foto: Viktor Hranić

Danas su ludbreške ulice ispunili trkači, njih dvjestotinjak koji su sudjelovali u tradicionalnoj utrci Centrum Mundi, a u sklopu programa proslave Dana Grada Ludbrega.

Utrka je započela u 14 sati na Trgu sv. Trojstva, a na istom mjestu je bio i cilj. Glavna utrka, za članove atletskih klubova, je bila dužine 10 tisuća metara, a natjecatelji su trčali 4 kruga po ludbreškim ulicama i tu je prvo mjesto osvojio Igor Goričanec, član AK Varaždina, drugi je bio Marijan Špoljar iz AK Oroslavje, a treći Marijan Huzjak iz AK Varaždina.

Od žena, najbrža je bila Martina Bezek, članica AK Međimurje, potom Paula Šimunčić iz AK Sloboda i Mateja Kaniski, članica AK Varaždin.

U utrci na 2,5 tisuće metara natjecali su se rekreativci i tu je prvi bio Luka Šostarić, drugo mjesto je pripalo Marijanu Kolaku, dok je treće osvojio Ivan Milak. Dok je od žena, najbrža bila Marija Kosi iz Boksačkog kluba Omega, potom Ella Bogdanović i Mia Furdi iz OŠ Prelog.

Centar za kulturu i informiranje D. Novak Ludbreg glavni je organizator utrke uz potporu grada Ludbrega i Turističke zajednice grada Ludbrega, kao i ostalih partneri i sponzori.

 

Komentari