prvenstvo se nastavlja

CESTICA U drugi krug malonogometnog prvenstva se plasiralo 8 ekipa

Objavljeno: 19.01.2017. 09:11

Foto: Općina Cestica

  U odigranih 18 utakmica prvog kruga tradicionalnog malonogometnog prvenstva Općine Cestica 2017. godine postignuto je sveukupno 89 pogodaka.

 Najprecizniji su bili strijelci u prvoj A skupini gdje su postignuta 53 gola (8,8 po utakmici), a najbolje obrane pružili su vratari u C skupini koji su primili tek 15 pogodaka.

U drugi krug plasiralo se osam ekipa. U skupini D su Dinamo 1, Jarki, Kolarovec i Polet 1, a u skupini E su Bratstvo 1, Lovrečan, Veterani Polet i Vratno 1.  

U nedjelju su odigrane utakmice prvog kola drugog dijela prvenstva u seniorskoj konkurenciji, a pobjede su izborili Bratstvo 1, Jarki, Lovrečan i Polet 1. U četiri utakmice postignuto je 20 pogodaka.

U natjecanju veterana završeno je drugo kolo, a u nedjelju su svoje natjecanje započeli i limači.  U subotu je na rasporedu devet utakmica prvenstva i revijalna utakmica ženskih sastava Cestice i Lepoglave, dok će se dan kasnije znati polufinalisti u konkurenciji seniora i veterana.
    Svi rezultati, tablice, strijelci kao i raspored do kraja prvenstva dostupni su na internet stranici organizatora, NK Dinama iz Babinca.

 

Komentari