Danas u 18 sati na Korzu treći varaždinski prosvjed

Objavljeno: 19.03.2011. 10:02

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Danas u 18 sati na Korzu počinje treću subotu za redom prosvjed protiv Vlade. U cijeloj Hrvatskoj danas se prosvjeduje u ukupno petnaest gradova.

Prosvjednici u petnaest gradova danas će izaći na ulice na još jednu subotu antivladinih prosvjeda. Svi prosvjedi, pa tako i u Varaždinu, počinju u 18 sati, izuzetak su jedino oni u Čakovcu koji počinje u 11 sati i u Virovitici (14 sati).

Podsjetimo, prošle je subote četristotinjak prosvjednika marširalo gradskim ulicama uzvikujući parole protiv Vlade i gradske vlasti, a danas se prosvjednici spremaju za novu šetnju gradom.

>>1. prosvjed: Varaždinci iskazali nezadovoljstvo Vladom i politikom

>>2. prosvjed: Prosvjednici žele "grad baroka bez Čehoka"

Proljeće u Hrvatsku ove godine stiže dva dana ranije! Dočekajmo ga zajedno na ulicama i trgovima, u subotu, 19. ožujka 2011. Pridružite se velikom prosvjedu diljem Lijepe naše za budućnost nas i naše djece. Ne čekajte kod kuće da se drugi izbore za vaša prava. Pravo glasa dolazi uz obvezu, a trenutno je naša građanska obveza da vlast u Hrvatskoj pozovemo na odgovornost. Gradimo zajedno odgovorno društvo. Pozovite prijatelje da nam se pridruže u mirnoj šetnji gradom za bolju i svjetliju budućnost svih nas! - poručuje organizator Denis Mladenović.

U sklopu prosvjeda dat će se i podrška građanima Japana stradalima u nedavnom potresu i tsunamiju.

>> Prosvjed u Varaždinu u znaku solidarnosti s Japanom

Tijek prosvjeda iz Čakovca i Varaždina možete pratiti na eVarazdin.hr.


Komentari