noć vještica u lepoglavi

Od subote do ponedjeljka pokušajte pobjeći iz vještičine kuće u Lepoglavi - mjesta su gotovo već popunjena

Objavljeno: 25.10.2016. 17:59

Za sve vas koji se ne bojite da ćete završiti u vještičinom kotlu kao slasna večera, organizirana je još jedna Escape room u Lepoglavi - s terminima od ove subote pa do "službene" Noći vještica u ponedjeljak.

Nezavisna udruga mladih (NUM) već je organizirala jedan takav Escape room prošle godine za vrijeme trajanja Jailhouse festivala. Tada je 19 timova pokušavalo pobjeći iz psihijatrijske ustanove doktora Jurića, no to je uspjelo samo jednoj ekipi - ostali su, prema riječima organizatora, zauvijek završili u ludnici. 

Ovaj put petnaest dvočlanih timova imaju zadaću otrovati vješticu prije no što ih ona skuha u kotlu - i za tu nemoguću misiju imat će svega 60 minuta. I što je odmah važno napomenuti, kako smo upravo doznali od organizatora, prijave već pljušte i od planiranih 15 termina čak 11 ih je zauzeto. Ali postoji i spremnost da se ubace dodatni termini ako bude previše onih koji se ne boje susreta s vješticom. Sve se održava u prostorijama NUM-a u lepoglavskom Domu kulture, 1. kat. Kotizacija je 40 kn po timu - odnosno, 20 po osobi. Za dodatna pitanja možete nazvati na broj 098/909 8387.

Komentari