niz koncerata se nastavlja...

Evo što nas očekuje posljednjeg petka ovog Špancirfesta

Objavljeno: 25.08.2017. 08:52

Zadnja izmjena: 25.08.2017. 09:09

Kreće posljednji vikend ovogodišnjeg Špancirfesta. Bogat program i dalje se nastavlja, a evo što nas danas i očekuje...

Tko voli klasične plesne ritmove iz razdoblja kada je rock bio mlad, a rockeri su furali kokotice, neće propustiti nastup rockabilly atrakcije Cat paws na varaždinskom Korzu u 20 sati, koji će se pretvoriti u filmski plesnjak nalik na scenu uz kultnog “Briljantina”. Napravite frizuru, lijepo se odjenite i izvucite iz sebe skrivenog Travoltu uz vječni rockabilly zvuk.

Beograđanin Marko Milićević, poznat kao Gramophonedzie globalni je uspjeh postigao je singlom ‘Why Don’t You’ koji je, u samo par mjeseci od izdavanja, dospio do prvog mjesta Dance Chart britanskog MTV-a. On je svjetski poznati DJ, koji je gostovao na svim važnim pozornicma, a sada stiže u Kraljevsku zonu Špancirfesta i počinje u 23 sata.

Tajland i tajne tamošnjih žonglera i vrtača vatre bili su  ishodište ideje stvaranja Bjelovar Fire Showa. Poučeni dalekoistočnim iskustvima, domaćim talentom i upornošću, Bjelovar Fire Show danas je prava atrakcija, a varaždinske ulice će osvjetljavati u 21 sat kod Grgura.

The Voca People nastavljaju svoj show u Vili Bedeković u 21 sat, a danas ponovno možete vidjeti i čuti izvrsne The Bottle Boyse u 17 i  19 sati kod Grgura. Zsa Zsa će nas ponovno oduševiti svojim glasom i stasom u Kranjčevićevoj u 17 sati, dok će u isto vrijeme nastupiti i Black Shelter u Gundulićevoj. 

Komentari