posjet kakav se ne pamti

FOTO 300 navijača uživalo u povratku nogometa u Klenovnik - igrači im se odužili dramatičnim preokretom

Objavljeno: 21.08.2017. 11:01

Zadnja izmjena: 21.08.2017. 11:12

Jučer je bio povijesni dan za nogomet u Klenovniku - nakon dugotrajne borbe fanova NK Klenovnika, poznatih kao Klensi, odigrana je prva službena utakmica na samom početku natjecanja u 3. Županijskoj nogometnoj ligi.

I odmah na početku navijači su imali prilike vidjeti derbi s NK Vindijom iz Donje Voće. Na prvoj domaćoj utakmici NK Klenovnika nakon više od 3 godine okupilo se preko 300 simpatizera domaće i gostujuće ekipe.

Dramatični preokret

Takva se posjećenost ne pamti još od vremena kad je Dinamo gostovao u Klenovniku. Kad već spominjemo Dinamo, samo iznosimo podatak da na njihove utakmice nekada zna doći tek stotinjak gledatelja. Onda je jasno što to znači kad 300 gledatelja dođe gledati utakmicu u mjestu od svega 2 tisuće stanovnika.

 A igrači su se gledateljima odužili borbenom utakmicom i rezultatskim preokretom dostojnim napetih trilera. Prvo je poluvrijeme pripalo gostima koji su poveli 2:0. No, u drugom poluvremenu mlada i poletna ekipa Klenovnika uspjela je preokrenuti rezultat i pobijediti s 3:2, što je izazvalo erupciju oduševljenja gledatelja, koji su navijali kao da je riječ o utakmici Lige prvaka. Nogomet se tako uspješno vratio u Klenovnik i ovo malo mjesto opet živi i diše za svoj klub.

Komentari