djeca obožavaju penjanje

FOTO Dnevno 1000 djece prođe kroz ovaj zabavni park na Starom gradu

Objavljeno: 21.08.2017. 15:26

Zadnja izmjena: 21.08.2017. 15:34

Foto: Viktor Hranić

Četvrti dan je Špancirfesta. Neki su još na godišnjim odmorima dok drugi dan provode radno. Danas je u gradu vladalo jutarnje zatišje jer tek u poslijepodnevnim satima kreće prava "akcija". Unatoč tome, osim ispijanja kavice, najviše posjetitelja bilo je danas na Starom gradu i u popularnom Vindilandu. 

Ono što nas je privuklo bio je red koji smo zamijetili u posljednja dva dana na Starom gradu, točnije na zabavnom parku u zraku gdje se djeca uče penjati. Tamo smo sreli dvoje mladih voditelja, Tomislavu i Patrika koji su upravo stavljali kacige na glave dječice i koji su zaduženi za sigurnost. 

- Preko dana ovuda prođe do 1000 djece. Djeca su oduševljena i zbog toga se vraćaju po još, a i penjanje je besplatno. Iako je puno više dječaka, curice su ipak hrabrije, još se ni jedna se do sada nije rasplakala. - rekao nam je dobro raspoložen Patrik. 

Osim što kaciga glavu čuva, vežu se i sigurnosnim užetom stoga je penjanje u potpunosti sigurno. Djeca se tako mogu opušteno posvetiti penjanju, prelaženju različitih prepreka s ciljem prolaska do samog cilja odnosno kraja ovog parka u zraku. Znamo da se djeca obožavaju penjati posvuda, a ovdje im je idealna prilika gdje mogu upotrebljavati vlastitu snagu, testirati izdržljivost i ludo se zabaviti, stoga ni ne čudi što se vraćaju po još. 

 

Komentari