višesatna borba s vatrom

FOTO Evo kako je dramatično izgledalo kad je u sitnim satima gorjela kuća na Varaždin Bregu

Objavljeno: 04.04.2017. 12:48

Zadnja izmjena: 04.04.2017. 14:18

Već smo danas pisali o požaru kuće na Varaždin Bregu, a sada vam donosimo foto izvještaj ljudi koji su osobno sudjelovali u gašenju požara i doživjeli svu dramatiku požara.

>> Iza ponoći se zapalila kuća na Varaždin Bregu u kojoj žive dvije žene

Točno u 1:34 začula se elektromotorna sirena, a operativni članovi DVD Kneginec Gornji primili su sms poruku od Vatrogasnog operativnog centra o požaru na krovištu obiteljske kuće Varaždin Breg, na adresi 8/A. Gornjokneginečki dragovoljci izlaze na mjesto događaja izlaze s dva vatrogasna vozila i 10 vatrogasaca. Na licu mjesta zatiču požar koji je drvenim stubištem već zaprijetio etaži na prvom katu kuće i obližnjoj gospodarskoj zgradi.

U intervenciji pomažu i djelatnici JVP Varaždin i članovi DVD-a Varaždin Breg. Došla je, dakako, i policija. Uvježbanim postupcima vatrogasaca požar se uspijeva zaustaviti i intervencija završava u 4:30. Vatrogasci se vraćaju svojim kućama, a danas je za njih još jedan radni dan. Današnji očevid dat će odgovor na pitanje o uzroku požara. Fotografije koje su snimljene na terenu dovoljno govore za sebe.

Komentari