veselo, veselo

FOTO Fešta uz tamburicu 'Mejaša' na Kero-benzu, party do jutra u klubovima

Objavljeno: 28.05.2017. 10:00

Zadnja izmjena: 28.05.2017. 10:00

Foto: Viktor Hranić

Radni tjedan, jedva se čeka vikend, još samo fali dogovor s ekipom i da padne mrak, a onda kreće fešta. A kako i ne bi kada se uvijek može pronaći za svakoga po nešto. Posjetili smo Kero-benz gdje su nastupali 'Mejaši, ali i provjerili kakva je atmosfera vladala u klubovima Narca, Smash i Bard.

Pojedini ugostiteljski objekti imaju žive svirke ili DJ-a, a ponegdje je domaća ili strana muzika. Zvukovi tamburice odjekivali su noćas Kero-benzom gdje su fantastični mladi Mejaši rasplesali svoju publiku. Energičan i otkačen nastup nikoga nije ostavio ravnodušnim. Ugodan ambijent i ponuda vrhunskih pića dobitna su kombinacija i razlog što je dobro poznati caffe bar Narca jučer bio krcat. Isto je tako bilo i u popularnom varaždinskom klubu Bard kada je publika uglas pjevale sve hitove, ali i zaplesala u fantastičnoj atmosferi. Malo ipak dalje od centra grada, uz stadion Varteksa, smješten je mega popularan Smash u kojem je već uobičajeno zagarantiran lud provod do ranog jutra. 

U našoj fotogaleriji pogledajte dijeliće atmosfera iz ovih popularnih varaždinskih klubova, a već slijedećeg vikenda ponovno nas očekuje luda zabava i odmor od svakodnevnice.

 

Komentari