za svakog ponešto

FOTO: Mještani Općine Petrijanec se sudjelovanjem u raznim događanjima vesele blagdanima

Objavljeno: 23.12.2016. 20:01

Zadnja izmjena: 23.12.2016. 20:02

Foto: Općina Petrijanec

Mještani Općine Petrijanec dobrom voljom sudjeluju u nekoliko aktivnosti i događaja kojima donose radost u mnoga srca svatko na svoj način, tako su uprizorene žive jaslice, nastupali su i tamburaši te mališani dječjeg vrtića.

Dramska skupina 'Ka Te Briga Mi' KUD-a Petrijanec uprizorila je žive jaslice na manifestaciji Božić u Sračincu, a isto će ponoviti i 26.prosinca kod kapele u Novoj Vesi.

Zbor i tamburaši KUD- a Petrijanec prošle su nedjelje sudjelovali na priredbi u Poljani Biškupečkoj, dok tradicionalni božični koncert pripremaju u župnoj crkvi sv.Petra i Pavla u Petrijancu i to 27.prosinca.

Članice župnog Caritasa u brizi za druge  posjećuju potrebite i bolesne osobe podijelivši pri tome stotinjak prigodnih paketa koje su same pripremile.

Udruga Petrovke održala je Božićnu radionicu na temu izrade tradicionalnih ukrasa i kićenja božićnog drvca. Djeca iz vrtića izrađivala su ukrase od komušine, repe, celofana i krep papira. Pripremila su košaru punu plodova kako bi nam svima bila plodna godina, a naučili su kako se  mijesi tradicionalan kolednjak. 

Komentari