dan općine trnovec bartolovečki

FOTO: Na sjednici Općinskog vijeća Trnovec Bartolovečki načelnik Šamec je najavio nove projekte

Objavljeno: 18.04.2017. 18:32

Zadnja izmjena: 18.04.2017. 18:34

Foto: Petra Mlinarić

Današnja svečana sjednica Općinskog vijeća Trnovca Bartolovečkog bila je dio programa obilježavanja Dana Općine, a prema riječima načelnika Zvonka Šameca, ujedno i prilika da se podvuče crta ispod četverogodišnjeg razdoblja u životu Općine.

U kratkom filmu predstavljena su bila sva ulaganja na području Općine, što od ulaganja u infrastrukturu, obnovu društvenih domova, javne rasvjete, novu trafostanicu u Bartolovcu, legalizaciju svih objekata na području Općine, a najavljeni su i brojni radovi.

- Brojka od više od 50 milijuna kuna govori da smo se brinuli za našu Općinu, njene ljude i da smo ove četiri godine vodili Općinu upravo kako smo i obećali. - rekao je načelnik i pritom dodao kako Općinu ne čini infrastruktura, već njeni žitelji kojima se također posvećuje briga.

Neki od radova koji su ovom prilikom najavljeni odnose na 14 ulica u naselju Trnovec koje će se, završetkom izgradnje kanalizacije morati i obnoviti. Načelnik Šamec je istaknuo kako je u izradi kompletna projektna dokumentacija za obnovu tih ulica.

-Znam da su ljudi nezadovoljni sadašnjim stanjem tih ulica, ali prije završetka kanalizacijskog sustava, odnosno nakon što se naprave svi sekundarni priključci prema domaćinstvima, ulice nismo u mogućnost dovesti u željeno stanje. - zaključio je načelnik.

 

 

Komentari