točno u podne

FOTO: Novomarofčani uz veselje i zabavni program dočekali Novu godinu!

Objavljeno: 31.12.2016. 14:21

Zadnja izmjena: 31.12.2016. 14:21

Foto: Viktor Hranić

Novi Marof nudi jedinstveni doček u Županiji za sve one kojima se ne čeka večer i ne vole hladnoću, pa je tako i danas Stara godina ispraćena točno u podne.

Sve je počelo već u 10:30 prijepodne, gdje su posjetitelje ispred Kulturnog centra Ivan Rabuzin dočekali tamburaši, uz voditelja Kristijana Petrovića, te kuhano vino, baloni, motomrazovi i nagradne igre - sve ono bez čega nema pravog dočeka.

– Drugi put zaredom dočekujemo Novu godinu u podne. Vidjeli smo prošle godine da je to dobra stvar pa smo ohrabreni krenuli u organizaciju i ove godine. Kulminacija je bila točno u podne kada je, umjesto vatrometa, nekoliko stotina balona pušteno u zrak. Da sve ima i dobru glazbenu podlogu pobrinuo se tamburaški sastav Terca – rekla je Renata Horvatić, voditeljica Turističkog ureda Turističke zajednice Novog Marofa.

Gradonačelnik Siniša Jenkač pridružio se brojnim građanima koji su Novu dočekali u podne, a posebno je bio zadovoljan što su uz Novomarofčane na „feštu“ stigli i gosti iz drugih mjesta.

– Očito se pokazuje da je ovo dobar projekt i da su se ljudi odazvali. Ima dosta mlađe, ali i starije populacije koja sigurno ne bi došla na doček da je organiziran u večernjim satima. Zbog njih smo pripremili brojne sadržaje koji su, vidi se po broju posjetitelja i atmosferi, odlično prihvaćeni – rekao je gradonačelnik Jenkač. 

U fotogaleriji donosimo atmosferu današnjeg dočeka Nove godine

Komentari