nagrade na kraju

FOTO Trash film festival podijelio zlatne motorke mahom inozemnim filmovima - pa završili odličnim koncertima

Objavljeno: 10.09.2017. 14:03

Zadnja izmjena: 10.09.2017. 14:03

Spektakularnom dodjelom festivalskih nagrada, famoznih Zlatnih motorki u Kinu Gaj te izvrsnim koncertima na Kapucinskom trgu i Afterpartyem u Caffe baru Elephant završio je sinoć 12. Trash film festival u Varaždinu.

Na početku dodjele odana je minutom šutnje počast nedavno preminulom američkom redatelju Tobe Hooperu, čiji je film "Teksaški masakr motornom pilom" je bio glavna inspiracija za festivalske nagrade Trash film festivala. Zlatne motorke su dobili mahom inozemni filmovi, osim za akcijski film - dodijeljena je naime filmu "Iznimna opasnost", autora Mirka Czukora iz Zagreba. Jedna Zlatna motorka dodijeljena je i francuskom filmu "Retrosexe" koji je dobio najbolje ocjene festivalske publike. 

"Krokodili" pa afterparty

Nakon svečane dodjele Zlatnih motorki, u varaždinskom HNK održana je izvedba predstave "Krokodili", a zatim je održano i veliko koncertno finale festivala na Kapucinskom trgu gdje su nastupili festivalski bend The Fakin Lajsne i bend Gift iz Novog Sada koji je izvodio najveće hitove kultnog britanskog benda Depeche Mode. Neke od detalja jučerašnjeg zatvaranja Trasha pogledajte i u ovoj mini-fotogaleriji.

 

Mnogobrojni trasheri potom su se "dokrajčili" u Caffe baru Elephant gdje je održan završni afterparty festivala uz Fankotoner.

 

Komentari