druga podjela u ovoj općini

FOTO U Općini Trnovec Bartolovečki podijeljeno 14 naknada roditeljima novorođene djece

Objavljeno: 23.06.2017. 12:30

Zadnja izmjena: 23.06.2017. 13:06

Foto: Jelena Pintar

Danas je u prostorijama Općine Trnovec Bartolovečki u Trnovcu održana druga podjela naknade roditeljima novorođene djece s ovog područja, a osobno ih je uručio načelnik Zvonko Šamec.

U prvoj podjeli uručeno je 12 naknada, u ovoj današnjoj 14. Visina novčane naknade iznosi 2000 kuna što je i više nego dobro došlo za sam početak roditeljstva. Čestitajući roditeljima na prinovama u obiteljima načelnik Općine Trnovec Bartolovečki Zvonko Šamec istaknuo je da će 2018. godina biti još jedan iskorak u brizi za najmlađe žitelje Općine jer se namjerava povisiti naknada za novorođene iznosom od dodatnih po 500 kuna za svako drugo i sljedeće dijete.

- Svaka kuna uložena u budućnost općine je najbolje uložena kuna. Imamo sreću što je na području naše općine velik broj zaposlenih. Prema zadnjem izvještaju Zavoda za zapošljavanje imamo evidentirano 136 nezaposlenih osoba na 6800 stanovnika. Mi se moramo sada dogovoriti zajedno s gospodarstvenicima iz ovog područja oko stipendiranja studenta čija se zanimanja traže u našoj općini pa se nadam da će i to uskoro uroditi plodom. - rekao je Zvonko Šamec.

Komentari