štikle su zdrave za trčanje

FOTO Već smo bili na obrtničkom kotliću u Marofu - evo što vas još danas čeka tamo

Objavljeno: 10.06.2017. 15:56

Zadnja izmjena: 10.06.2017. 15:57

Foto: Viktor Hranić

U Novom Marofu danas je već drugi dan proslave Dana Grada i Antunova V Marofu. Jučer je bilo jako zanimljivo, između ostalog sjetili smo se vremena kad su u Marofu pravili Levisice i slušali uživo Valjak, Aerodrom i Mlinarec. A navečer su mladu publiku u trans bacili Mejaši.

>> FOTO Sjećanje na ''zlatno doba Marofa'': Građani obukli traper koji nikada ne izlazi iz mode

>> eTV|FOTO Mejaši zapalili mladu publiku u Marofu, pa im zahvalili na svom fejsu

Nadamo se da vas nije uplašila današnja kiša, jer nas do kraja dana čeka lijepo vrijeme - i puno super programa. Na jednom od njih smo bili - veliki kotao gulaša nazvan Obrtnički kotlić bio je prava simfonija za nos i nepce. Ali to nije sve, jer se već odvijaju i brojni drugi programi, a vrhunac nas očekuje u 22 sata kad nastupa vječno popularna koncertna rock atrakcija Opća opasnost. Oni su već preko fejsa pozvali svoje fanove da dođu na večerašnji koncert - i vjerujemo da će se mnogi odazvati.

Puno toga se već odvija u Marofu dok ovo pišemo. Tu su likovne radionice za djecu, plesni nastupi i školski pokusi, prezentacija paraglidinga i streličarstva, vatrogasno natjecanje za djecu, degustacija jela i vina. Izdvajamo i atraktivnu utrku "Štiklom po gradu" koja starta u 18 sati u Zagorskoj ulici. Ako vas zanima što se krije iza tog zanimljivog naslova, svakako dođite - tko preživi, pričat će. Dakle, ima zabave za svakoga, danas se stvarno isplati prošetati Marofom. Mi vam ovdje donosimo fotogaleriju Obrtničkog kotlića - okuse i mirise sami zamislite.

Komentari