gas do daske u varaždinu

FOTO Zgodne djevojke, škripa kočnica i miris benzina bili su glavni sastojci jučerašnjeg auto spektakla

Objavljeno: 04.09.2017. 19:43

Zadnja izmjena: 04.09.2017. 19:44

Foto: Luka Šalamun

Jučer je Varaždin bio poprištem atraktivnog auto showa - četvrte utrke Adria Drift Series. Brojni su posjetitelji mogli uživati u adrenalinskoj borbi automobilističkih virtuoza, a šampanjac je otvorio hrvatski drifter Igor Tabak. 

>> eTV: Oktanski spektakl u Varaždinu - doživite drift iz prve ruke!

Naš Tabak tako je pretekao u borbi za titulu Slovenca Davida Barlea, ali su svi vozači imali potporu zainteresiranih gledatelja. Pred njima je još jedna utrka - ovaj put u Krškom, na kojoj će se odlučiti o ovogodišnjem pobjedniku.

Obilje mirisa, zvukova i prizora

Škripa kočnica uz turiranje sportskih motora bili su glavni zvuci, a mirisi guma i benzina ispunili su zrak u krugu AP Varaždina gdje se odigravao spektakl. Oni hrabriji su mogli isprobati i kako je to biti suvozač u jednoj takvoj utrci.

- Driftom sam se počeo baviti prije 4 godine na nagovor prijatelja, a mislio sam da to neću nikada moći, jer je jako skup sport. Sam drift nije toliko opasan na ovim našim stazama, a opet je potreban veliki stil vozača. - rekao nam je pobjednik Tabak. Posjetitelji su mogli vidjeti brojne sportske i tunirane automobile te, naravno, popiti pivo. Sveukupni prizor upotpunjavale su prelijepe hostese. Za vas smo napravili jednu veliku fotogaleriju.

Komentari