Glazbene legende u Knegincu – Krunoslav Kićo Slabinac i Duško Lokin

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 18.07.2013. 14:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Kneginec.hr

Ovogodišnji program "Magdalenja v Knegincu" obogatiti će poznati glazbeni izvođači hrvatske glazbe. Prije točno godinu i pol dana četiri legendarna glasa s domaće glazbene scene (Duško Lokin, Krunoslav Kićo Slabinac, Darko Domijan i Željko Krušlin Kruška) odlučili su se sastati, uzeti svoje instrumente i odsvirati koju.

Udružili su svoje glasove te oformili bend D' Legende! U subotu, 20. srpnja s početkom od 20 sati pod šatorom u Turčinu zajamčena je zabava uz zvijezde hrvatske estrade.

U sklopu proslave Dana Općine Gornji Kneginec, organizirano je pregršt zanimljivih glazbenih događaja. U petak, 20. srpnja 2013. godine od 20,00 sati pod šatorom u Turčinu zabavljati će Vas popularni Acoustic Band sa poznatim hitovima „Lutka sa ormara" i „Zovem te".

U nedjelju, 21. srpnja nastupa glazbeni sastav KUMOVI koji će sve okupljene zabavljati do ranih jutarnjih sati uz ljetne hitove „Da mi život da", „Najbolje tek dolazi" i mnoge druge.

Za ponedjeljak, 22. srpnja predviđen je cjelodnevni program glazbenog sastava Bolero. Sva glazbena događanja održati će se pod šatorom u Turčinu ispred zgrade Općine.

Komentari