Golijada "šnajdera" i Rudeša, Glavina za pobjedu

Objavljeno: 16.03.2011. 11:17

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: A. Buljubasic / CROPIX

Nogometaši Varaždina su uoči velikog derbija sa Slaven Belupom u subotu, jučer odigrali pripremnu utakmicu s ambicioznim drugoligašem Rudešom i ubilježili pobjedu 3:2.

Ambiciozni drugoligaš Rudeš "odglumio" je Slaven Belupo u generalnoj probi "šnajdera" za derbi protiv Koprivničana. Utakmica je odigrana pred stotinjak gledatelja na Stadionu Varteksa koji su mogli vidjeti čak pet golova. Dobra je to i "raspucana" najava za subotnji derbi.

"Šnajderi" su pospano krenuli u susret što je već u 2. minuti kaznio Petković koji je donio prednost Rudešu. Zagrepčani su prednost održavali pola sata, no tada je proradio napad varaždinskog prvoligaša. U 33. minuti Hojski je izjednačio nakon proigravanja Dudića, a samo pet minuta kasnije "šnajderi" su vodili nakon što je Posavec pogodio iz slobodnog udarca.

Svoj treći gol "šnajderi" su postigli u 82. minuti nakon lijepe akcije u kojoj su sudjelovali asistenti Filip Škvorc i Nikola Tkalčić i strijelac Dominik Glavina. Minutu prije kraja Rudešani su postavili konačni rezultat pogotkom Loze.


Varaždin – Rudeš 3:2 (2:1)

VARAŽDIN – Dreven, Conjar, Žigman, D.Škvorc, Kaniški, Posavec, Brlečić, Vuk, Hojski, Glavica, Dudić (zaigrali su i Mikuličić, Sušac, Tkalčić, F. Škvorc, Šafarić, Punčec i Glavina)

RUDEŠ – Žuna, Herek, Šoljić, Dujić, Cetina, Lozo, Sokić, Eterović, Milatović, Petković, Vukčević (zaigrali su i Rihtar, Cmrečnjak, Španjić, Golub, Pjević, Brtan, Magdić, Babić, Burić i Vincek)


FOTO: Admir Buljubasic / CROPIX


Komentari