bilo je riječi o projektu

Gradonačelnik Bilić održao sastanak s najistaknutijem policajcem Damirom Okunom

Objavljeno: 02.03.2017. 13:44

Zadnja izmjena: 02.03.2017. 13:44

Foto: Grad Ludbreg

Glavni ravnatelj policije Marko Srdarević posjetio je prošlog tjedna Policijsku upravu varaždinsku gdje je održao radni sastanak s rukovoditeljima Policijske uprave i načelnicima policijskih postaja, a u sklopu kojeg se održao i susret s najistaknutijim policijskim službenicima Policijske uprave varažadinske.

Svojim profesionalnim i odgovornim radom tako se istaknuo i Damir Okun iz Policijske postaje Ludbreg, s kojim se danas u prostorijama Grada Ludbrega susreo i ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić. 

- Ovakva priznanja, posebice kada dođu iznenada uvijek su lijepa i ugodna. No moram reći da do njih ne bi došlo bez cjelokupnog tima. - rekao je Damir Okun.

Na sastanku, kojem je nazočio i Vlado Pirc, načelnik PP Ludbreg, bilo je riječi i o upravo odobrenom projektu 'Siguran Ludbreg 2' od strane Ministarstva unutarnjih poslova, a čija je vrijednost 28 tisuća kuna. U ovom zapravo nastavku već dobro poznatog projekta naglasak će biti stavljen na djecu pješake.

- Na području Grada Ludbrego svakodnevno se kreće preko 1000 djece koja se obrazuju u našim obrazovno-odgojnim ustanovama. Najviše djece u školu putuje biciklom, autobusom i pješice u nesigurnim okvirima koji se odnose na visoki stupanj opasnosti zbog nepridržavanja prometnih pravila i propisa od strane drugih vozača, a tu je i dječje neiskustvo u prometu. Cilj je stoga preko provedbe različitih aktivnosti poput zanimljivih edukacija naučiti djecu o sigurnom kretanju u cestovnom prometu, naučiti ih o prometnim znakovima i slično. - rekao je gradonačelnik Bilić.

Komentari