povodom uskrsa

Gradonačelnik Škvarić posjetio i darivao korisnike programa socijalne zaštite i skrbi

Objavljeno: 15.04.2017. 11:42

Zadnja izmjena: 15.04.2017. 11:42

Foto: Grad Lepoglava

Uoči uskrsnih blagdana lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić i njegov zamjenik Hrvoje Kovač obišli su, u pratnji gerontodomaćice Alice Štefanek, dio korisnika programa socijalne pomoći s područja grada Lepoglave.

Tom su im prigodom donijeli pakete hrane osigurane projektom Hrvatskog crvenog križa u koji je kao partner uključen Grad Lepoglava, a uz pakete, uručili su im i jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 100 kuna koju Grad Lepoglava isplaćuje povodom uskrsnih blagdana umirovljenicima čija mirovina ne prelazi iznos od 1500 kuna.

- Posjetili smo prigodom uskrsnih blagdana naše sugrađane kojima je potrebna pomoć zajednice, a na koju, kad je Grad Lepoglava u pitanju, i nadalje mogu računati. Iako je, s obzirom na blagdansko vrijeme i želju da im se čestita Uskrs, ova prigoda nešto vidljivija, mi u Gradu Lepoglavi kontinuirano tijekom godine pomažemo našim sugrađanima kojima je pomoć najpotrebnija. Postoji gradski program socijalne zaštite i skrbi u koji su uključeni i koji im pomaže u situaciji u kojoj se nalaze – istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić.

Komentari