prijave do kraja mjeseca

HGK Vlasnici malih i srednjih tvrtki imaju priliku proširiti poslovanje i naučiti nešto novo

Objavljeno: 03.03.2017. 17:38

Zadnja izmjena: 03.03.2017. 20:00

Foto: Arhiva

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s 11 partnera iz devet europskih zemalja, a u sklopu projekta Ready2Go pruža mogućnost malim i srednjim tvrtkama da steknu nova, ali i unaprijede već stečena znanja u nastupu na međunarodnim tržištima.

U sklopu ovog projekta, gospodarstvenicima će se pružiti i prilika da pronađu poslovne partnere i s njima se susretnu na organiziranim poslovnim razgovorima na 5 odabranih trećih tržišta. Odabrana treća tržišta su Čile, Indija, Kamerun, Kanada i SAD, a dva rezervna tržišta su Argentina i Egipat.

Sve zainteresirane tvrtke se mogu prijaviti za sudjelovanje u projektu putem Javnog poziva, a dodatne informacije su dostupne na internet stranici Hrvatske gospodarske komore.

Prijava se radi online izravno glavnom partneru u projektu Agenciji za međunarodne aktivnosti Trgovačke komore Milana - Promos, te je dostupna ovdje, a rok za prijavu je 31. ožujak.

Projekt financira Europska komisija, a dio određenih troškova će biti pokriveno tvrtkama koje će sudjelovati u ovom projektu.

 

 

 

 

                                                                            

Komentari