još jedan dan i gotovo!

Kulminacija Špancirfesta - špancireri preplavili ulice predzadnji dan festivala

Objavljeno: 27.08.2016. 19:47

Zadnja izmjena: 27.08.2016. 20:17

Foto: Sonja Ognjenović

Danas smo puno pisali o Špancirfestu. U galeriji fotografija mogli ste pogledati kako je bilo sinoć, pitali smo špancirere kako ocjenjuju ovogodišnji program, pisali smo o izložbi fotografija u Galerijskom centru, a onda smo se još jednom i sami zaputili u šetnju varaždinskim ulicama.

Predvečer smo tamo zatekli mnoštvo ljudi koji su samo potvrdili da žele iskoristiti sve što Špancirfest može ponuditi u još samo nešto više od jednog dana.

Predzadnji dan Špancirfesta obilježit će koncert jednog od najpoznatijih pop pjevača u Hrvatskoj, Tonya Cetinskog s početkom u 22.30 sati na glavnoj pozornici na Starom Gradu. Uz njega, posjetitelje varaždinskog festivala kreativnosti zabavljat će Perpetuum Jazzile u Vili Bedeković te bogat glazbeni program na preostalim pozornicama. Glavni trg baroknoga grada pretvorit će se u plesni podij na kojem će Hrvatska funk delegacija održati veliki završni tulum od 18 do 01 sat.

Sedam vrhunskih DJ-eva za ovu priliku spremaju posebno zanimljiv i uzbudljiv glazbeni program kreiran iz bogatih kolekcija gramofonskih ploča čiji zvukovi imaju moć rasplesati publiku od 7 do 77 godina.

Još uvijek stignete pridružiti se špancirerima i uživati u bogatom glazbenom programu.

Evo kako izgledaju ulice našeg grada:

 

 

 

Komentari