'jakna za sve'

Mališani varaždinskog dječjeg vrtića imaju veliko srce: 'Donesite ili ponesite dječju jaknu!

Objavljeno: 13.01.2017. 17:42

Foto: Dječji vrtić Varaždin-Kozarčeva

Potaknuti humanitarnom akcijom portala Dobrote koji je pokrenuo akciju prikupljanja zimskih jakni kako bi se pomoglo onim građanima kojima su one nužne u ove hladne zimske dane, mališani i njihove tete iz dječjeg vrtića Varaždin - Kozarčeva i sami su se uključili i tako pomogli ovu hvalevrijednu akciju.

- Dodatnu motivaciju pružila nam je varaždinska Prva Gimnazija koja se prva u našem gradu uključila u ovu hvale vrijednu akciju te je Varaždin tako postao jednim od hrvatskih gradova koji pomažu potrebitima - rekla je Iva Šegović, voditeljica Dječjeg vrtića Varaždin - Kozarčeva.  

Akcija "Jakna za sve" koja je pokrenuta  dilijem Lijepe naše tako nakon štanda ispred Prve Gimnazije ima potporu i kod nas u Dječjem vrtiću Varaždin u kojem se solidarnost, empatija i međusobno pomaganje uče i vrednuju od najranije  dobi - napominje voditeljica.

Vrtićki su mališani i njihove tete iz vrtića u Kozarčevoj uputili poziv svim građanima dobre volje da se udruže i donesu dječje jakne koje su im višak, odnosno ponesu dječju jaknu ako je trebaju za svoje mališane, kako bi maleni lakše prebrodili predstojeće hladne zimske dane. 

Komentari