održana skupština

Mario Canjuga novi je predsjednik Vatrogasne zajednice Lepoglava

Objavljeno: 25.04.2017. 13:48

Zadnja izmjena: 25.04.2017. 13:48

Foto: Grad Lepoglava

Na redovnoj Izvještajno-izbornoj skupštini Vatrogasne zajednice Lepoglava izabrano je novo vodstvo, te će tako dužnost predsjednika obnašati Mario Canjuga iz DVD-a Kamenica, dok će dužnost tajnika obnašati Dorijan Kliček iz DVD-a Lepoglava, a zapovjednika Zoran Horvat, također iz DVD-a Lepoglava.

Opremljenost i osposobljenost svih društava koja čine zajednicu, a to su DVD Lepoglava, Kamenica, Višnjica i Kaznionica su na zavidnom nivou što je i zasluga Grada Lepoglave koji kontinuirano ulaže u razvoj vatrogastva na gradskom području, istaknuto je u Izvješću o radu Zajednice koje je podnio dosadašnji v.d. predsjednika Damir Funda. 

Gradonačelnik Marijan Škvarić ovom je prilikom istaknuo potrebu uključivanja Ministarstva pravosuđa u nabavu novog vatrogasnog vozila za potrebe DVD-a Kaznionice, te je podsjetio i na ulaganja u vatrogastvo, posebice kada je riječ o nabavi novih vozila za sva gradska društva. 

Škvarić je također najavio i nastavak izgradnje vatrogasnog centra u Lepoglavi, kao i izgradnje i uređenja vatrogasnih domova u Kamenici i Višnjici.

 

 

Komentari