Mještani Kameničkog Podgorja predali peticiju za darovanje nekretnina

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 18.10.2013. 09:59

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

U ponedjeljak, 14. listopada predsjednik Mjesnog odbora Kameničko Podgorje Stjepan Juren predao je Gradskoj upravi grada Lepoglave peticiju sa 152 potpisa mještana Kameničkog Podgorja. 

Tom peticijom od predsjednika Gradskog vijeća Željka Šoštarića i koalicije HDZ-HSS-HSP traže da prihvate darovanje zemljišta od Varaždinske biskupije i omoguće izgradnju Društvenog doma i uređenje dječjeg igrališta na tom području.

Naime, sporna točka o prihvaćanju darovanja dviju nekretnina u Kameničkom Podgorju gradu Lepoglavi od strane župe Kamenica po drugi je puta skinuta s dnevnog reda sjednice Gradskog vijeća grada Lepoglave, uz obrazloženje vladajuće koalicije HDZ-HSS-HSP da od Jedinstvenog upravnog odjela još nisu dobili tražene dokumente oko dječjeg igrališta koje je Grad izgradio na tom zemljištu.

Međutim, stručne službe Jedinstvenog upravnog odjela smatraju da su dostavile svu potrebnu dokumentaciju vezanu za darovni ugovor, a svi ostali podaci oko izgradnje igrališta ne odnose se  na navedenu točku dnevnog reda.

S obzirom da ovim odugovlačenjem Grad ima sve manje vremena da pristupi apliciranju projekta Društvenog doma a time i samoj izgradnji, članovi Mjesnog odbora zajedno s građanima Kameničkog Podgorja predali su peticiju pod nazivom "Osigurajmo ljepše i bolje sutra našim najmlađima" kako bi ukazali vladajućoj koaliciji na važnost tih projekata u njihovom području.

Izvor: lepoglava.hr

Komentari