pronađeno rješenje

MLADI ZA MAROF Centar za neformalno učenje u Novom Marofu dobio novi prostor

Objavljeno: 03.12.2016. 11:45

Zadnja izmjena: 03.12.2016. 11:47

Tek što su počeli s radom Centra za neformalno učenje, Udruga Maldi za Marof saznala je da mora iseliti iz tog prostora. Ipak,  na novom natječaju Grada dobili su novi prostor na adresi Zagorska 31 (stara škola), uredili su ga, a jučer ga je i službeno otvorio gradonačelnik Siniša Jenkač.

- Udruga Mladi za Marof (MZM) na prostoru Novog Marofa, a i mnogo šire, djeluje već punih jedanaest godina kroz koje razdoblje su naši članovi organizirali mnoge projekte kroz koje su stekli razna, životno korisna iskustva te uvelike profitirali putem neformalnog obrazovanja - kazali su iz Udruge.

Kao prva aktivnost na otvorenju održana je prezentacija učenika Srednje škole Novi Marof s Erasmus+ projekta «Do something for yourself and society». Tako su Dominik, Izabela, Tea i Valentina prisutnoj ravnateljici Srednje škole, kolegama srednjoškolcima i ostalim gostima, opisali što su sve sa svojom voditeljicom Kristinom doživjeli i naučili kroz neformalno učenje na dvije razmjene održane u Srbiji i Mađarskoj.

Nakon otvorenja družili su se uz društvene igre a tko nije stigao doći na otvorenje u petak,  može doći već danas od 16 sati, družiti se u Centar te dočekati sudionike Erasmus+ projekta "EU goes WISELY"! 

Komentari